اونا رفتن از ما به جرم ادم ربایی شکایت کردن، چگونه دفاع کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۲۰ #34284385

من و مادرم با برادرم با دونفر درگیر میشویم یکی از طرف درگیر رو از خیابان به داخل کوچه میآریم و میزنیم و نفر دوم درگیر هم میاد داخل کوچه و ما را میزنن حالا اونا رفتن از ما به جرم ادم ربایی شکایت کردن درضمن دوربین مداربسته ضبط کرده و نامه پزشک قانونی هم داریم که اونا ما را زدن

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود آدم ربایی محقق نشده

درود تصویر دوربین را از بازپرس بخواهید

ماده ۶۱۵ قانون مجازات اسلامی:

هر گاه عده‌ای با یکدیگر منازعه نمایند هر یک از شرکت‌کنندگان در نزاع حسب مورد به مجازات زیر محکوم می‌شوند:

۱- در صورتی که نزاع منتهی به قتل شود به حبس از یک تا سه سال.

۲- در صورتی که منتهی به نقص عضو شود به حبس از شش ماه تا سه سال.

۳- در صورتی که منتهی به ضرب و جرح شود به حبس از سه ماه تا یک سال.

تبصره ۱: در صورتی که اقدام شخص، دفاع مشروع تشخیص داده شود مشمول این ماده نخواهد بود.

تبصره ‌۲: مجازات‌های فوق مانع اجرای مقررات قصاص یا دیه حسب مورد نخواهد شد.

جرایم انجام شده ،مشمول عنوان آدم ربایی نخواهد شد به احتمال زیاد،به غیر از دیه که در حق یکدیگر محکوم خواهیدشد، بابت نزاع دسته جمعی و برهم زدن نظم عمومی همگی محکوم خواهیدشد .
سعی کنید قبل از ارجاع پرونده،رضایت طرفین حاصل و به دادسرا ارائه دهید.

سلام درخواست قیلم دوربینها را از دادگاه بگیرید و شاهد ب دادگاه معرفی کنید و برای دفاعیه و نامه پزشکی قانونی را ضمیمه دفاعبه کنید و باتوجه به توضیحات شما
بعید است ادم ربایی اثبات شود

با سلام
برای اثبات جرم آدم ربایی بایستی سه عنصر قانونی مادی و معنوی جرم برای دادگاه محرز شود و طبق فرمایشات شما احتمال اثبات جرم ادم ربایی برای پرونده شما محال است ، لذا از طریق دوربین های مدار بسته و در صورت داشتن شهود و گواهی پزشکی قانونی از خود در دادگاه دفاع نمایید .

با سلام
از بازپرس پرونده درخواست دستور رسیدگی به دوربین مداربسته و در صورت وجود از شهود استفاده نمایید