آیا نباید می‌نوشتم جهت وکالت در وصول هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۷ #34280927

سلام حدودا پنجاه تا چک از اشخاص مختلف دوستم داد به من که چون وقتم خالی تره دادخواست بدم و مطالبه وجه کنم همه هم برگشت خورده بوده ولی پشت هر چک نوشتیم این چک با کلیه اختیارات قانونی جهت وکالت در وصول واگذار شد به آقای فلانی که من هستم حالا بعضی شعبه ها میگن دادخواست رد میشه میخام بدونم آیا رد میشه یا نه

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
می بایست در پشت چک قید می نمودید کلیه حق و حقوق این چک به آقلای فلانی ( شما ) انتقال یافت .
در این صورت شما بعنوان دارنده چک ، هرگونه اقدامی را میتوانستید انجام دهید

بله رد می شود.حتی اگر وکالت در دادگستری هم می دادند بازهم یک شخص حقیقی که وکیل نیست نمی تواند به وکالت از دیگری دادخواست بدهد.

برای اقامه ی دعوا یا باید شخصی که چک به نام و برای او صادر شده اقدام کند یا وکیل دادگستری

باسلام برای طرح دعوا نمیتوانید اقدام نمایید.

شما باید برای پیگیری موضوع از طریق دادگستری وکیل دادگستری انتخاب کنید.

سلام
وکالت شما فقط برای وصول بوده است نه طرح دعوا برای طرح دعوا باید وکیل دادگستری گرفته شود.