برای فروش دو دانگ ملک ارثیه ام چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۷۷ #34276126

با سلام
2 دانگ از یک ملک کلنگی ارثیه پدرم میباشد از چه طریقی می توان برای فروش ملک اقدام کرد؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه ملک جزء ماترک میباشد باید بعد از گرفتن گواهی حصر وراثت برای تقسیم ترکه اقدام کنید. لذا یا سهم خود را به وراث دیگر میفروشید و یا در صورت امتناع ایشان باید دستور فروش ملک مشاعی را بگیرید تا کل ملک به مزایده برود.

سلام اگرملک دارای سابقه ثبتی است و این دو دانگ به عنوان ارث به شما رسیده، ابتدا باید از طریق اداره ثبت درخواست افراز مطرح کنید و در صورت عدم افراز ، در دادگاه محل ملک درخواست دستور فروش مطرح نمایید .و اگر ملک فاقد سابقه ثبتی است ، باید از دادگاه تقاضای تقسیم مال مشاع بنمایید .
اما اگر این دو دانگ ، ماترک پدرتان است و تقسیم نشده ، باید دادخواست تقسیم ترکه مطرح کنید.

با سلام ووقت بخیر
از طریق مراجع قضایی دستور فروش ملک مشاع بگیرید.