آیا فروشنده مشمول جرم خیانت در امانت میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۰ #34232288

با سلام
خانه ای را خریداری کرده ام ۵۴۰ میلیون را تقدا به فروشنده تقدیم کردم ۵۰ میلیون در وجه سند و ۱۰۰ میلیون در وجه تخلیه خانه خریدار چک ۱۰۰ میلیونی را به اجرا گذاشته و نه خانه را تحویل داده نه سند را انتقال میدهد برگ دادخواست ارجاع به داوری را دریافت کرده ام
در قسمت خواسته چه چیزهایی را بنویسم؟؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بنظر خیانت در امانت محقق نشده است

با سلام
قرارداد باید بررسی گردد
اگر شرط داوری در نظر گرفته باشید باید به داور ارجاع نمایید

قرارداد باید به صورت کامل مطالعه شود.
ولی اگر در قرارداد برای حل اختلاف شرط داوری در نظر گرفته شده است و داور نیز معین شده است باید به داور مراجعه نمایید تا در مورد مشکل و اختلاف به وجود آمده اظهارنظر و رای صادر نمایید.

به عنوان یک وکیل پیشنهاد من اتخدام وکیل است این موضوع تخصصی است لطفا به یکی از وکلای مجرب بنیاد مراجعه کنید

اگر در قرارداد داروری داشته اید باید تقاضای تخلیه و تحویل و انتقال سند را بخواهید.