دادخواست ممانعت از حق و مدارک لازم جهت کارشناسی ملک

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۱ #34202948

با سلام، بنده دادخواست ممانعت از حق دادم و پول کارشناس رو پرداخت کردم. لطفا مستنداتی که برای کارشناس مهمن بیان بفرمایید. زمینی که دارم از سال ۶۱ تا به حال در تصرفم هست. خانه ساختم و آب و برق گرفتم. لطفا بفرمایید چه مدارکی میخواد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،مدارک مالکیت و سابقه تصرف شما و مستنداتی که ممانعت از حقی که دارید را نشان میدهد البته کارشناس به محل می آید و علاوه بر ملاحظه مستندات شما خودش نیز عکس میگیرد.

مدارکی که سابقه تصرفات شما رو نشون بده و حقی که ازش ممانعت به عمل اومده

با سلام
مدارک و مستنداتی که نشان دهنده بهره برداری شما از آن حق و ممانعت طرف دعوا می باشد بایستی ارائه گردد.

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید که در این خصوص بایستی مدارک مالکیت و آنچه که تصرف سابق شما را احراز می‌کند ارائه شود، سایر مدارک را نیز کارشناس درخواست می‌کند.

سلام مدارکی که تصرفات سابق شما را بر حقی ک امروز طرف مقابل مانع از آن می‌شود را تبیین می کند و نشان دهنده توقف آن حق است ضمن اینکه دعوی ممانعت از حق مختص حقوق خارج از ملک شما خواهد بود مگر در اموال مشاع،در غیر اینصورت مصداق مزاحمت یا تصرف عدوانی میشود

مدارک مالکیت میخواهد به علاوه مدارکی که کارشناس درخواست می نماید.

سلام
شما باید از طریق شاهد سبق تصرفات خودتون و لحوق تصرفات خوانده رو ثابت کنید
تا بتونید رای بگیرید