امکان اطلاع احدی از خواهان‌ها از جلب محکوم‌علیه حقوقی

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۹ #34197278

با سلام، من به همراه چند نفر دیگه (در پرونده‌های جداگانه حقوقی) حکم جلب یک نفر رو گرفتیم. با توجه به اینکه طرف مکانش مشخص نیست و من نمی‌تونم پیدا و جلبش کنم و از طرف دیگر احتمال داره یکی از نفرات دیگه بتونه ایشون رو پیدا و جلبش کنه، آیا راهی هست که در صورت جلب توسط نفرات دیگر من هم مطلع بشم و با توجه به اینکه حکم جلبش رو دارم سریعا اقدام کنم و نذارم بیاد بیرون؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بهترین راه با دیگر شکات هماهنگ باشید

سلام امکان اطلاع رسانی به شما وجود ندارد شما باید شخصا پیگیری کنید یا با محکوم له دیگر در ارتباط باشید تا در صورت جلب ایشان به شما اطلاع رسانی کنند.

خیر همچین اقدامی وجود ندارد اما میتوانید از طریق اجرای احکام وضعیت جلب شدن ایشان را پیگیری نمایید.

سلام امکان اطلاع وجود ندارد

سلام در این خصوص اطلاع رسانی نمیشود، شما شخصا باید پیگیری کنید

سلام، راه حل مستقیمی وجود ندارد از طریق شعبات و محکوم لها پیگیری کنید.

با سلام. از طریق محکوم له سایر پرونده در صورت دسترسی مقدور هست.