منظور از این گواهی چیست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۹۱ #34183807

احتراما عطف به نامه... در تاریخ.. از خانم معاینه عمل امد حسب بررسی پرونده بیمارستانی نامبرده درتاریخ..باشکایت به بیمارستان ..مراجعه کرده است اثار ظاهری ضرب وجرح نداشته است. وحسب سونگرافی بیمارستانی تصویر یکجنین زنده و متحرک با ضربان قلب نرمال بدون هماتوم اطراف جفت با مایع امنیوتیک طبیعی داشته است در مورخ.. حدود ۱۲روز بعد از تصادف مورد ادعا شروع به زایمان درهفته ۳۲ و ۳۳ بارداری در بیمارستان بستری و به روش طبیعی زایمان کرده است که حاصل ان نوزاد زنده با اپکار ۸ و ۹ بوده است فلذا ارتباط بین تصادف و زایمان زودرس احراز نگردید.ج ۹۹/۰۷/۰۷ حالا پرونده بیمارستانی زایمان زودرس حاوی نوزاد نارس در هفته ۳۲ ۳۳ نوشتن پزشکی قانونی متخصص معرفی کرد و اون هم گفت چون فاکتور های زودرس متعهد هست نمیتوان نهایت یک فاکتور را صحت دانست ولی یکی از فاکتور های مستنعد کننده استرس و اظطراب شوک و تصادف میتوان باشد و پزشکی قانونی هم این نظر رو داده.دادیار به علت این گواهی منع تعقیب داد اعتراض هم دادم نفرستاد دوباره حالا میشه اینو برام معنی کنید من که فکر میکنم تایید نکرده.یا اگر حقوقی نوشتن که من متوجه نمیشم منت میزارن تشکر

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
لطفا سوالات تکراری مطرح نکنید سوال بیش از چندین مرتبه پاسخ داده شده است.

سلام رابطه زایمان زودرس و تصادف احراز برای قاضی نشده است موفق باشید

سلام وقت بخیر
بر اساس این گواهی ارتباطی میان زایمان زودتر از موعد و تصادف ایجاد شده وجود ندارد

درود:رابطه بین تصادف وزایمان زودرس محرز نمی باشد.قسمت دوم:قرار منع تعقیب به تقاضای شاکی طبق ماده ۲۷۰ قانون ایین دادرسی کیفری قابل اعتراض است.

رابطه ذ ای علمی بین تصادف و زایمان زودرس احراز نشده است.

سلام

رابطه سببیت تصادف با زایمان محرز نمی باشد

با درود
رابطه ای علمی و پزشکی میان زایمان زودرس با تصادف ادعایی احراز نشده.