آیا در مقابل شکایت رابطه نامشروع، زوجه میتواند دعوای اعاده حیثیت نماید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۱ #34170810

با سلام
آیا اگر شکایت رابطه نامشروع در دادگاه به نتیجه نرسیده و رد شود، خوانده میتواند دعوا بابت اعاده حیثیت مطرح نماید و آیا دعوای ایشان مسموع خواهد بود؟ با توجه به اینکه بنده صوت اقرار خوانده درخصوص رابطه تلفنی نامشروع و همچنین پرینت تماسهای آنها را در اختیار داشته و میتوانم به دادگاه ارائه نمایم؟

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
دعوای اعاده حیثیت می توان نمود با توجه به اینکه دعوای قبلی به نتیجه نرسیده می توان بابت افترا علیه ایشان طرح دعوا نمائید.

سلام. صرف اینکه شخصی از دیگری نزد مقامات قضایی شکایت کند باعث تحقق جرم افترا نمیشود مگر شاکی با علم به بی گناهی طرف مقابل شکایت کند.

با سلام بله هرچند مطابق قانون به علت افترا می توان اقدام نمود ولی در رویه قضایی معمولا قضات بعلت اینکه شکایت از طریق مرجع قانونی انجام یافته قرار منع تعقیب صادر می نمایند و افترا را نمی پذیرند.

در صورتی ک رابطه نامشروع باتوجه ب ادله و مستندات شما ثابت نشود بله ایشان میتواند اعاده حیثیت کند و حسب مورد شلاق،جزای نقدی و حبس دارد،با این حال اگر مدارک مستند و معتبری دارید میتوانید اقدام کنید

با درود بله اگر به ناروا طرح دعوا کرده و تهمت زده اند با اثبات سونیت، عمل ایشان جرم است، شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید (تحت عنوان افترا).

سلام
بله اگر تهمت به ایشان زده شده حق اعاده حیثیت دارد.