حال ما چگونه میتوانیم به این عملکرد شعبه معترض شویم تا ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی ایشان بر مبنای دو سال اخر انجام گیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۱ #34169279

با سلام
پدرم در ابان ماه سال ۹۵ بازنشسته شده است و تامین اجتماعی شعبه شهریار میزان رشد نرخ دستمزد در دو سال اخر ایشان را نامتعارف زده اند و به این علت مبنای تعیین مستمری بازنشستگی را پنج سال اخر قرار دادند. این در حالی است که افزایش حقوق ایشان نه در ۲ سال اخر بلکه از چهار سال قبل افزایش داشته و این افزایش نیز به علت ارتقاء جایگاه شغلی ایشان در محل کار بوده است. طبق قانون برنامه پنجم توسعه کشور اگر افزایش حقوق به علت ارتقاء شغلی باشد ملاک محاسبه دو سال آخر در نظر گرفته میشود. شعبه مربوطه حتی با ارائه نامه کارگزینی از شرکت مبنی بر علت افزایش حقوق به دلیل ارتقاء جایگاه شغلی ایشان هیچ گونه ترتیب اثری نداده و ملاک محاسبه را پنج سال آخر ثبت کردند. در ۲۴ اسفند همان سال ۹۵ یعنی ۳ ماه بعد از بازنشستگی ایشان در برنامه ششم توسعه کشور قانون ملاک محاسبه مجددا همانند سابق به ۲ سال اخر تغییر کرده است .
حال ما چگونه میتوانیم به این عملکرد شعبه شهریار معترض شویم تا ملاک محاسبه حقوق بازنشستگی ایشان بر مبنای دو سال اخر انجام گیرد؟
زیرا با توجه به حقوق دریافتی ایشان در چهار سال اخر خدمت که بین ۲ میلیون تا ۳ میلیون پانصد بوده و کسر شدن مالیات از ایشان و همچنین رد شدن لیست بیمه برمبنای دریافتی ایشان این محاسبه بر مبنای پنج سال در حق ایشان ظلم میباشد چون با این محاسبه حقوق بازنشستگی ایشان مبلغ ۱ میلیون و ۵۰۰ در سال ۹۵ شده است
یعنی یک سوم حقوق دریافتی در زمان خدمت
که این باعث مشکلات معیشتی برای ایشان شده است.

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود ؛
شکایت شما در صلاحیت دیوان عدالت اداری است