چگونه میتوانم فریبکاری ایشان را ثابت یا حداقل در محکمه ای ایشان را به ادای سوگند فرا خوانم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۵۹ #34161266

با سلام
با همسرم قرار مهریه ۴ سکه توافق کردیم منتها ایشان گفت برای حفظ شان میان خانواده ۱۱۴ سکه در عقدنامه لحاظ کنیم عندالاستطاعه..و برگه ای هم نوشتیم و امضا کردیم..ایشان بعد از ۴ سال برگه را معدوم و مهریه را به اجرا و خودروی فرزندم را که به نام من بود توقیف و قصد تملک دارند...چگونه میتوانم فریبکاری ایشان را ثابت یا حداقل در محکمه ای ایشان را به ادای سوگند فرا خوانم...شاید وجدانش بیدار شود...متشکرم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون استناد به مدارک و دلایل مستند نمی توانید ادعای خود را اثبات نمایید

بادرود
متاسفانه؛
در این فرض چون ۱۱۴سکه موخرا در سند نکاحیه درج شده است، ادعای شما (نسبت به فریب و باغ سبز نشان دادن زوجه) شنیده نمی‌شود.

اگر مهریه نوشته شده و سندنکاحیه را امضا کردید نمی توانید عدول کنید

باید دلیل و مدرک معتبر و مستدل داشته باشید

اگردربرگه عادی توافق نمودین نافذنیست.ودرصورت وجوداموال قابل مطالبه هستش

درود
بدون دلیل ادعای شما پذیرفته نمی شود.

سلام تا دلیل کافی نداشته باشید نمیتوانید ثابت کنید