آیا در خط شناسی امضای من و متن تنظیم شده قولنامه با توجه به درج صوری تاریخ قابل تشخیص است در خط شناسی؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۱۸۴ #34143605

سلام اینجانب یک عدد قولنامه خودرو سفید امضا که تحت شرایطی برای تنظیم قولنامه موتور امضا کرده بودم از بنده سرقت شده، شخص سرقت کننده پسرعموی بنده میباشد و چون سرقت سفید امضا در مغازه ایشان بوده بنده هیچ مدر کی دال بر سرقت ندارم چون بلافاصله بعد از سرقت سفید امضا بنده را زامغازه بیرون کرد و دوربین مدار بسته هم پاک کرد، حالا با قولنامه سفید امضا ماشین بنده را به نام خودش قولنامه کرده و از دادگاه درخواست الزام به تنظیم سند کرده،
بنده در ۱ اردیبهشت ۹۸ قولنامه را امضا و اثر انگشت زدم، و محتویات قولنامه چند روز بعد از امضای من تنظیم شده، اما در تاریخ قولنامه با ۷فروردین ۹۸ اشاره شد، یعنی حدودا یکماه قبل از امضای بنده تاریخ قولنامه رو زده درصورتی که چند روز بعد از امضای بنده یعنی در تاریخ یکم اردیبهشت نود و هشت اقدام به تنظیم قولنامه کرده، میخواستم بدونم آیا در خط شناسی مشخص می‌شود امضای من و متن تنظیم شده قولنامه با توجه به درج سوری تاریخ که به ۷ فروردین ماه نود هشت قولنامه اشاره شده قابل تشخیص است در خط شناسی؟؟؟؟
در ضمن شخص فوق در کار نزول و قولنامه های جعلی فعالیت می‌کند یعنی با همون خودکاری که بنده امضا نمودم به همون خودکار چند روز بعد قولنامه تنظیم شده است. درضمن با توجه به تاریخ تنظیم قولنامه که هفتم فروردین نود و هشت میباشد با امضای بنده که در تاریخ ۱ اردیبهشت نود و هشت است به مدت ۲۳ روز فاصله است،
آیا در مدت ۲۳ روز امضای بنده و تاریخ سوری قولنامه که ۷ فروردین ماه تنظیم شده قابل شناسایی است یا نه، با احتساب اینکه اگر از خودکاری که بنده امضا کردم با همون خودکار قولنامه تنظیم شده باشد باز امکان شناسایی هست؟؟
با توجه به اینکه ماشین بنده در رهن شرکت خودرو سازی میباشد امکان برائت بنده هست یا نه؟؟؟
تشکر

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قابل تشخیص است در ضمن موضوع شکایت شما سرقت و یا سوء استفاده از سفید مهر یا سفید امضا هم نیست