دریافت امتیاز از دهیاری به دلیل عقب نشینی زمین امکان دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۷ #34139303

من یه زمین در روستایی خریدم که زمانی که برای مجوز احداث بنا اقدام کرد از بنیاد مسکن آن شهرستان متوجه شدم که زمینم حدود ۴۰ متر عقب نشینی داره در صورتی که فروشنده اصلا به این نکته اشاره ایی نکرده بود . الان یکسال هستش که از این ماجرا می گذره و تاریخ جواز احداث بنا تموم شده و برای تمدید اقدام کردم که تازه متوجه شدم می تونم از دهیاری امتیاز بگیرم در صورتی که دهیار آن روستا در زمان دریافت مجوز چنین چیزی رو به من نگفته بود
می خوام بدونم الان که یکسال گذشته و من برای تمدید جواز اقدام کردم (تمدید سال اول جواز هزینه ایی ندارد) می تونم امتیازی از دهیاری بگیرم؟ به چه صورت؟ و یا می تونم درخواستی بدم مبنی بر اینکه در طرح هادی تجدید نظر بشه؟
ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بابت عقب نشینی با دهیاری توافق کنید

با سلام
میتوانید بابت دریافت هزینه عقب نشینی اقدام کنید

با سلام و احترام

شما مخیر هستید قرارداد را فسخ یا مقدار کم شده را تقویم و با دادخواست و از طریق دفتر خدمات قضایی به صورت حقوقی آن را مطالبه نمایید.

با سلام میتوانید بابت دریافت هزینه عقب نشینی اقدام کنید

با درود قیمت مقدار عقب نشینی قابل دریافت است

در هر حال هم مب توانید معامله را فسخ کنید وهم در ازای مقدار عقب نسینی از دهیاری امتیاز یا قیمت بگیرید