چگونه اقدام به ابطال سند بکنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۹ #34126400

پدرم در زمان حیاتش ملک مسکونی روستایی اش که فاقد سند بود از طریق برگه دهیاری و با امضای شورای وقت به صورت شفاهی به برادر بزرگم داده اما بعد فوتش برادرم سند به نام خودش زده بدون اینکه حصر وراثت بشه و... دادگاه برای ادعای من مبنی برمالکیت ملک پدری جهت ابطال سند شاهد خواست منم شاهد بردم که شاهدام کلیت ملک که به نام پدر مرحومم بود تایید کردند اما جزئیات را که مثلا برادرم چند سند برای آن ملک گرفته را درست جواب ندادن.حالا دادگاه درخواست منو بخاطر عدم بیان دقیق شواهدم رد کرده!
سوال من اینه آیا شخصی می تواند ملکی که برای دولین بار سند می خواهند برایط صادر کنند فقط با ذکر شفاهی پدر بعد از فوتش سند صادر بشه؟
مگر حرف شفاهی به یک نفر از اعضای شورا کافیه تا بعد فوت پدرم سند به نام برادرم صادر بشه؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر لاکن فعلا قانون برادر شما را مالک می شناسسد مگر اینکه خلاف آن ثابت شود لذا بهتر است به صورت حضوری با یکی از همکاران عزیز مشورت نمایید

درود
شفاها بیع اگر چه ممکن است ولی اثبات آن دشوار و غیرممکن بنابراین برادر شما نمی توانسته با بیع شفاهی سند بگیرید

با درود
عقود که نمی‌بایست حتما مکتوب شود شما خود اقرار کردید که شفاها به برادرم داده.
من کاری به چگونه‌ سند گرفتن ایشان ندارم.
لیکن معتقدم ایشان مالک هستند.

چنانچه پدرتان وصیتی انجام نداده و قرارداد با برادران وجود نداره اخذ سند به احتمال با سند جعلی صورت گرفته

سلام محضر شما
ببینید بایستی بدوا انحصار وراثت رو انجام بدین بعد از آن دادخواست ابطال سند رو مطرح بفرمایید البته آگه سند به اسم ایشون باشه،
مورد بعدی بدین صورته که انتقال مال دیگری حتی آگه یکی از وراث هم باشد بدون رضایت سایرین از مصادیق کلاهبرداری محسوب می‌شود

سلام
اگر میان پدر و برادرتان قولنامه ای نبوده وصیتی هم پدر نکردند اخذ سند عجیب است توصیه میکنم حتما حضوری با وکیل مشورت کرده نسبت به رای اعتراض کنید.