اعاده حیثیت چگونه انجام پذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۳ #34108439

صمن سلام و خسته نباشید یکی از بستگان ما طی یک جر و‌ بحث مرا تهدید کردنند و شماره تماس من را با الفاظ بد در فضای مجازی پخش کردنند و برای من مزاحمت ایجاد کردنند میخواستم اعاده حیثیت کنم لطف کنین راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر بتوانید اثبات کنید قابل طرح در مراجع قضایی است

با سلام
میتوانید به جرم مزاحمت و توهین و افتراء علیه ایشان شکایت نمایید

در صورت افترا یا نشر اکاذیب یا توهین حق شکایت دارید

با سلام در رابطه با تهدید و نشر اکاذیب میتوانید به استناد مادتین ۶۶۹قانون مجازات اسلامی و۷۴۶قانون مجازات اسلامی جرائم رایانه ای شکایت مطرح کنید

در صورت اثبات که معمولا مشکل است میتوانید شکایت نشر اکاذیب مطرح کنید.

اگر گفته و نشر ایشان کذب باشد شما میتوانید علاوه بر توهین و تهدید برای نشر کاذیب و انتشار اسرار شخصی در فضای مجازی شکایت کنید