آیا وی چنین حقی را دارد که بی دلیل اقدام به ایجاد درب ان هم پشت خانه رو به کوچه ی بن بست نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۱ #34104501

با سلام
خانه ای دارم در یکی از روستاها که درب ورودی حیات خانه ام در کوچه ای است که ۵ متر با خیابان اصلی فاصله دارد و در این فضا اقدام به کاشت گل و ایجاد فضای سبز نموده ام که همسایه ی من که از پشت خانه با دیوار به کوچه متصل است چندی پیش اقدام به قطع گل و فضای سبز نموده است و بنده شکایت کردم و به درخاست دادگاه متشاکی در حضور شورا و دهیاری تعهد داده است که دیگر ایجاد مزاحمت نکند و برگ تعهد نیز در پرونده بایگانی شده و بنده نیز از آن شکایت به دلیل اخذ تعهد صرف نظر نموده ام اما پس از آن دوباره همسایه مانع استفاده بنده ازین کوچه شده و با ادعای این که میخاهم در کوچه درب باز نمایم و من نیز در این کوچه حق دارم برای بنده ایجاد مزاحمت مینماید، آیا با وجود این که خانه ای او به سمت خیابان اصلی دارای درب میباشد و هدف او از ایجاد درب به سمت کوچه و نزدیک درب حیاط من صرفا ایجاد مزاحمت و به کرسی نشاندن حرفش می باشد آیا بنده میتوانم از طریق قانون مانع کار او شوم؟ با توجه به این که یک بار برای مزاحمت تعهد داده است میتوان موضوع مزاحمت را در مورد کارش بیان نمود؟ ایا وی چنین حقی را دارد که بی دلیل اقدام به ایجاد درب ان هم پشت خانه رو به کوچه ی بن بست نماید؟ ضمنا نامبرده دارای چندین مورد سابقه کیفری و زندان میباشد.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از نظر حقوقی اگر محله بن بست باشد و مشاع کسانی است که در به آن دارند و این حق ارتفاق است اگر این فرد چنین حقی دارد. بلی می تواند و اگر ندارد نه نمی تواند و برای این که بدانید دارد یا نه نیاز به رجوع به وکیل دارید چون بدون مدارک نمیشه

در صورتیکه اقدام همسایه در باز کردن درب به کوچه تعارضی با قوانین شهرداری نداشته باشد قادر به طرح شکایت نخواهید بود ولی اگر این اقدام تخلف باشد میتوانید علاوه بر پیگیری موضوع از طریق شکایت در شهرداری ، به اتهام ایجاد مزاحمت و .... نیز طرح شکایت کنید .