در تصادف موتور با عابرپیاده و فرار موتور سوار، درصورت عدم رضایت چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #34079284

سلام
برادرم ۱۸ سالشه با موتور با عابرپیاده برخورد کرده البته نه خود موتور بلکه ارنج برادرم بهش برخورد کرده و عابرافتاده زمین و پاش شکسته. برادرمم به خاطر ترس فرار کرده میخاستم ببینم در صورت عدم رضایت چه میشود؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در ابتدا اینکه زمانی تخفیف در مجازات اعمال خواهد شد که شخص ضارب اقداماتی را جهت یاری رساندن به شخصی که با آن تصادف نموده است انجام داده باشد که این مورد شامل حال برادرتان نمی‌شود
در صورتی که شاکی ایشان رضایت دهد نیز به جهت اینکه جرم مذکور دارای جنبه عمومی است مجازات آن همچنان وجود خواهد داشت که شامل یک تا پنج سال حبس می باشد

سلام. جرم مذکور دارای جنبه عمومی میباشد، و رضایت فقط در مواردی میتواند منجر به تخفیف شود. جرم برادر شما یک تا پنج ماه حبس دارد، و با توجه به فرار ایشان طبق قانون به بیش از دو سوم حداکثر افزایش پیدا میکنه. همچنین با توجه به فرار ایشان، دادگاه نمیتونه تخفیفی در جرم براردرتان بدهد.