زن طلا هارو بفروشد مرد میتواند ادعای خیانت در امانت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۲ #34033341

سلام اگر طلا هایی که مرد برای زن خریده باشد و زن طلا هارو بفروشد مرد میتواند ادعای خیانت در امانت کند و پول طلا هارو پس بگیرد

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر هدایای شما درجزو هبه بوده وخیانت در امانت نیست.

هبه یک قرارداد «تملیکی و عینی» است. به این معنی که واهب ( شوهر ) با انعقاد این قرارداد در واقع مالکیت مال مورد بخشش را به دیگری منتقل می‌کند. اما این مالکیت تنها زمانی واقع می‌شود که مال در اختیار شخص متهب ( زن ) قرار گرفته باشد. لذا پاسخ سوال شما هبه است

خیر این موضوع خیانت در امانت نیست.

طلاهایی که برای زوجه خریداری میشود در حکم هبه بوده و امانت بر آن صدق نمیکند .

سلام خیر امکان شکایت به علت خیانت در امانت وجود ندارد.