دست من در حین کار آسیب دیده است، بند دوم دستم جراحی شده، آیا دیه به آن تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۴ #34022919

انگشت اشاره دستم در حین کار آسیب جدی دید، در بیمارستان بند دوم با جراحی نجات و بند اول قطع شد.
آیا بند دوم دستم که جراحی شده دیه دارد؟

مشاوره حقوقی دیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،با شکایت از کارفرما و تعیین ناحیه آسیب دیده از جانب پزشکی قانونی می توانید برای مطالبه دیه اقدام نمایید

می بایست شکایت خود را مطرح نمایید تا موضوع توسط پزشکی قانونی بررسی شود

باشکایت شما دادگاه موصوع را کارشناس ارجاع و کارشناس قصور کارفرما راتعیین و دیه تعلق می گیرد

بله دیه تعلق میگیرد بایستی از طریق پزشکی قانونی اقدام نمایید .

سلام بله . باید از کارفرما در دادسرا شکایت کنید . بعد از تعیین کارشناس و اعلام میزان تقصیر شما و کارفرما ، دیه به میزان تقصیر کارفرما باید توسط وی پرداخت گردد .

سلام
تایید پزشکی قانونی الزامی است برای دیه و میزان دقیق دیه توسط دادگاه تعیین خواهد شد
دیه بریدن یا از بین رفتن هر انگشت کامل ۱۰ درصد دیه کامل است
و هر بند انگشت غیر از انگشت شست یک سوم دیه کامل انگشت (۳.۳۳ درصد)

سلام
بله دیه آن توسط پزشکی قانونی مثتعیین می گردد.