جلب به دادرسی چیست و چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۵۶۳ #34016071

سلام
زوجه هستم شکایت ترک انفاق طرح کرده بودم مبنی بر گرفتن کلید و تهیه نکردن منزل و اثاث که امروز پیامک اومد در شعبه - دادیاری قرار نهایی صادر شد. برام ابلاغیه نیومده ولی توی روند پرونده نوشته که جلب به دادرسی صادر شد. و اینکه پرونده مختومه شده.
بعد از این چیکار باید بکنم؟
من باید اقدامی کنم یا دادسرا پرونده رو دادگاه میفرسته؟
یعنی منتظر باشم پیامک میاد؟
و جلب به دادرسی یعنی چی؟
دادخواست نفقه حقوقی هم انجام دادم که حدودا ده روز دیگس.
میتونم اونجا هم از این شکایت بعنوان دلیل استفاده کنم؟

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی شکایت شما در دادسرا نتیجه داده است و برای تعیین مجازات پرونده به دادگاه کیفری ارجاع شده است . قرار صادره از طریق سامانه ثنا در چند روز آینده به شما ابلاغ میگردد .

سلام- جلب به دادرسی یعنی اینکه بازپرس فرد متهم را به مدت سه روز مهلت میدهد که خود را معرفی و اظهاراتش را بیان نماید. در صورتیکه متهم در مورد مقرر در جلسه حاضر نگردید حکم جلب حتی بصورت سیار صادر می گردد. پس از صدور قرار نهایی که بصورت پیامک برای شما ارسال گردیده ابلاغیه صدرو رای در سامنه بعد از یک تا دو روز برایتان ارسال می گردد/.
زمانی رای صادر شد ممکن است قطعی باشد . اگر مهلت اعتراض داشته باشد طرف دعوی شما می تواند اعتراض کند و پرونده به دادگاه تجدید نظر جهت بررسی مجدد ارسال گردد. شما می توانید از رای شکایات قبلی هم جهت اثبات موضع شکیت خویش استفاده نمائید/.

سلام
منظور از این عبارت آن است که اتهام زوج ثابت و برای رسیدگی پرونده را به دادگاه ارسال میکنمایند و جلسه رسیدگی برای شما تعیین خواهد شد و لذا باید منتظر وصول پیامک وقت رسیدگی از دادگاه باشید و همچنین میتوانید از قرار جلب به دادرسی صادره در پرونده دیگر برای اقناع قاضی استفاده نمایید