اگه بعد از صدور اجراییه با حکم جلب ایشان مجبور شن نفقه پرداخت کنند آیا باز هم به دادخواست طلاقم مبنی بر نپرداختن نفقه رسیدگی میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۹۶ #34007562

با سلام
با توجه به محکومیت ضرب و جرح دادخواست مطالبه نفقه معوقه دادم همسرم در شورا حاظر نشد رای به محکومیت ایشان به صورت غیابی صادر شد به مدت ۶ ماه ...۴۰ روز فرصت اعتراض داشت ....در این بین من دادخواست طلاقم داد....به رای غیابی اعتراض نکرد ...درخواست صدور اجرایبه زدم ....سوال اولم اینکه اگه بعد از صدور اجراییه با حکم جلب ایشان مجبور شن نفقه پرداخت کنند آیا باز هم به دادخواست طلاقم مبنی بر نپرداختن نفقه رسیدگی میشود یا چون نفقه رو پرداخت کرده دیگر نمیتوانم طلاق بگیرم ؟؟؟سوال دوم اینکه از اسفند پارسال درخواست مطالبه نفقه دادم تا زمان اجرای حکم که وقتی حکم صادر کردن شد ۷ ماه ....اگه ۴۰ روز فرصت اعتراض و صدور اجراییه و حکم جلب هم اضافه کنم ۲ ماه به ۷ ماه اضافه میشه میشه ۹ ماه آیا موقع پرداخت نفقه معوقه ۹ ماه در نظر میگیرن یا همان ۷ ماه؟ ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق شروط ضمن سند ازدواج درصورتی که ۶ماه نفقه پرداخت نشود حق طلاق ایجاد میشود و پرداخت بعدی موثر نخواهد بود. به استناد آن میتوانید درخواست‌طلاق بدهید

با توجه به شرط ضمن عقد مبنی بر اینکه اگر زوج بیش از ۶ ماه نفقه را نپردازد این امر موجد حق طلاق برای زوجه میباشد ، پرداخت اجباری نفقه پس از صدور اجرائیه نمیتواند خللی در درخواست طلاق ایجاد نماید . شما با استناد به رای محکومیت به نفقه میتوانید موضوع ترک انفاق به مدت بیش از ۶ ماه را اثبات کرده و تقاضای طلاق بنا به شرط مورد توافق در عقدنامه را مطرح نمایید .
در مورد موضوع نفقه نیز تنها مبلغ مندرج در دادنامه قابل دریافت بوده و نسبت به ایام مازاد باید طرح دعوی مجدد نمایید .

درود
عدم پرداخت نفقه زمانی دلیل بر طلاق محسوب می شود که الزام ایشان به پرداخت توسط دادگاه میسر نشود. نفقه تا زمان اجرای حکم محاسبه می شود.

معمولا اگر نفقه پرداخت شود دعوای طلاق پذیرفته نمیشود نفقه معوقه هفت ماه پرداخت می‌شود