بدهی کسی که فوت میکند، چگونه پرداخت میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۴ #33982032

سلام.
واحد مسکونی را با مدارک ذیل فروختم. وکالت نامه بلاعزل. مباینامه. صلح نامه قرارداد تعاونی. چون هنوز پروژه تمام نشده و سندش حاضر نیست. خریدار فوت کرده وام واحد در بانک مسکن و ضامن و سفته آن بنام من هس همسر خریدار بابت مهریه خانه را قبل فوتش توقیف کرده.
تسفیه وام چه میشود. اولین اقدام من چیست؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بر عهده ورثه متوفی میباشد

سلام
انجام تعهدات خریدار که فوت شده است به عهده ورثه وی می باشد بنابراین ورثه می توانند با مراجعه به بانک‌ بنام خود یا یکی از خودشان با توافق وام را بگیرند
و اقدام همسر برای توقیف آپارتمان جهت وصول مهریه منع قانونی ندارد
شما اگر طلبی بابت قرارداد خود دارید می توانید علیه ورثه خریدار دعوی مطالبه اقامه نمایید و برای اقامه دعوا باید اسامی و مشخصات همه وراث را داشته باشید و به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود مراجعه کنید.

سلام
انجام تعهدات خریدار که فوت شده است به عهده ورثه وی می باشد بنابراین ورثه می توانند با مراجعه به بانک‌ بنام خود یا یکی از خودشان با توافق وام را بگیرند
و اقدام همسر برای توقیف آپارتمان جهت وصول مهریه منع قانونی ندارد
شما اگر طلبی بابت قرارداد خود دارید می توانید علیه ورثه خریدار دعوی مطالبه اقامه نمایید و برای اقامه دعوا باید اسامی و مشخصات همه وراث را داشته باشید و به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود مراجعه کنید.

با سلام
نیاز به بررسی وکالتنامه فروش میباشد تا بتوانیم راهنمایی نماییم