آیا میتونه نسبت به مخالفت مادر بچه مبنی بر اینکه بچه نباید به خونه مادربزرگ بره شکایت کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۳ #33971135

با سلام
برادر من از همسزش جدا شده و همسرش در ازای بخشیدن مهریه ، حضانت دختر ۳ ساله شان را به عهده گرفته
در حال حاضر مادر بچه فقط بیرون از منزل و با شرط اینکه خودش همراه بچه باشه به برادرم اجازه ملاقات میده.
دو سول دارم
۱) با توجه به اینکه برادرم در منزل مادرم سکونت داره، آیا میتونه نسبت به مخالفت مادر بچه مبنی بر اینکه بچه نباید به خونه مادربزرگ بره شکایت کنل؟
۲) آیا ما به عنوان عمه و مادربزرگ حقی برای دیدن بچه داریم یا نه؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است برادرتان دستور ملاقات فوری از دادگاه دریافت نماید و در زمان های مقرر میتواند کودک را به منزل مادربزرگ بیاورد .

سلام و عرض ادب
۱_منعی در خصوص بردن کودک به خانه ی مادربزرگ وجود ندارد مگر اینکه مادر اثبات کند که بردن بچه به خانه ی مادربزرگ برخلاف مصلحت کودک است که دادگاه در اینخصوص تعیین تکلیف میکند.
۲_بله افراد ذی حق از جمله مادربزرگ و عمه نیز میتوانند با تقدیم دادخواست از دادگاه تقاضای تعیین حق ملاقات نمایند.

منع قانونی برای اینکه پدر فرزند را در روزهایی که بازه ملاقات وی است به خانه مادربزرگ کودک ببرد وجود نداردو مادر فرزند نیز نمی تواند به صرف این ادعا ملاقات پدر و فرزند را لغو نماید.