آیا پدر و مادرم میتوانند جهیزیه به من ندهند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۲۷۲ #33939695

سلام
من دختری ۱۷ ساله هستم یک سال هست ک عقد کردم وام ازدواجم رو به نام پدرم گرفتیم به دلیل قانونی نبودن سنم،پدر مادرم من رو بیرون کردن و میگن نه جهیزیه ای میدن نه پولم رو من چه کاری از دستم بر میاد منو همسرم نمیخوایم عروسی بگیریم و خانواده من میگن اگر عروسی نگیرین جهیزیه نمیدیم من خودم راضی هستم که عروسی نگیرم.
آیا میتونن پول وام متعلق به من رو بهم ندن؟
خواهشا منو راهنمایی کنین میتونن بهم جهاز ندن؟
من بابت این که بیرونم کردن میتونم کاری بکنم یا خیر؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قبل از هرچیزی توصیه می شود د رتمام مراحل زندگی اتان رضایت پدر و مادرتان را جلب کنید اما جواب سوالهایتان:

آیا میتونن پول وام متعلق به من رو بهم ندن؟
می توانید تقاضای حکم رشد از دادگاه کنید و پول را از پدرتان مطالبه نمایید . زیرا آن پول برای شما است
خواهشا منو راهنمایی کنین میتونن بهم جهاز ندن؟

بله پدر و مادر تعهدی به دادن جهیزیه ندارند و بهتر است هرجوری که شده رضایت ایشان را بگیرید
من بابت این که بیرونم کردن میتونم کاری بکنم یا خیر؟
با توجه به این که ازدواج کرده این نفقه شما به عهده شوهر شما است و دیگر پدرتان تعهدی مبنی بر تهیه مسکن برای شما ندارند

سلام پدر تعهدی به تامین جهیزیه ندارد. اگر به شرط عروسی جهیزیه می دهند عاقلانه است که عروسی ساده ای بگیرید . با توجه به این که عقد کرده هستید باید در خانه شوهر زندگی کنید . در خصوص وام هم می توانید تقاضای حکم رشد از دادگاه کنید و پول را از پدرتان مطالبه نمایید .

پول وام ازدواج متعلق به شماست
قانونا پدر شما الزامی به دادن جهیزیه ندارد
بابت بیرون کردن شما ازخانه بااوورژانس اجتماعی تماس بگیرید