اگر وام گیرنده وام رو پرداخت نکنه بانک برا گرفتن بدهیش ملک رو میذاره برا فروش؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۷ #33878062

سلام،اگر بنده سند ملک رو برا ضمانت وام گرو بانک بذارم و وام گیرنده وام رو پرداخت نکنه بانک برا گرفتن بدهیش ملک رو میذاره برا فروش؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله در صورتیکه وام گیرنده از پرداخت اقساط اجتناب کرده ، بانک میتوانید در خصوص وثیقه اقدام نماید مگر در صورتیکه تقاضای اعسار نمایید و مورد پذیرش قرار گیرد.

سلام
بله. بانک این اختیار را خواهد داشت که ملک را پس از طی تشریفات و اخذ اجرائیه، به مزایده گذاشته و بفروشد.

با سلام
بله با اجرای رهن ملک را تملک کرده و به فروش می گذارد

این امکان برای بانک وجود دارد که بر اساس قرارداد تسهیلات و وکالتنامه رسمی و قرارداد رهنی ملک را تملک نماید، ولی معمولا بانک های خصوصی از طرق دیگری تسهیلات را وصول میکنند و اقدام نسبت به وثیقه را آخرین مرحله و در صورت عدم وصول از طرق دیگر اجرا میگذارند.
ولی بانک های دولتی دیرتر اقدام میکنند و مستقیا سراغ وثیقه ملکی میروند.

باسلام
بله بعد از اخطار و ابلاغ به وام گیرنده و ضامن،در صورت عدم پرداخت و تسویه وام،ملک به رهن گذاشته به مزایده یا به تملک بانک در خواهد آمد

سلام . ابتدا از طریق ضامنین اقدام و درصورت عدم ترتیب اثر بر روی ملک هم اقدام مینماید

سلام
بله، در صورتی که مبلغ وام توسط وام گیرنده بازپرداخت نگردد، بانک به منظور اخذ طلب خود به ضامنین رجوع خواهد نمود.در مورد شما نیز اگر وام گیرنده یا خود شما مبلغ وام را پرداخت ننمایید ملک شما را برای اخذ مبلغ وام در مزایده فروخته می شود.