باید چیکار کنم عدالت برقرار شود تا به حقم برسم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۸ #33868665

سلام وقت بخیر

ماشینم در اختیار کارگاه و مدیر شرکت بوده متاسفانه قراردادی ندارم و این پروژه ارگان نظامی بوده و قرار شد طبق روز حق خودروی من رو پرداخت کنند آقای مدیر کلاه بردار (کسی که این راهها رو طی کرده و تجربه داشته که چیکار کنه).
من یکبار در دادگاه حقوقی شکایت کردم رسید به تجدید نظر رد دعوا کردند.

بار دوم شورای حل اختلاف دادخواست کردم با حضور شاهدین باز دو بار رد دعوی کردند(شاهدین که دیدن کارکرد ماشینم)

این رو هم بگوییم که خوانده در جلسات هیچ کدوم حضور نداشتن و کلا نمیان یعنی میدونه داره چیکار میکنه.

دادخواست من اجرت المثل خودرو داده بودم.

واقعا باید چیکار کنم عدالت برقرار شود تا به حقم برسم؟

به قرآن نزدیک دوسال در اختیارشان بوده و حقم رو راحت خورد.

کمکم کنین راهکار درست و حسابی بدین لطفا.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید تقاضای قسم خوردن طرف مقابل را نمایید . ولی با توجه به شرح سوالتان اگر بصورت روزانه وجه دریافت مینمودید پس چرا دو سال وجهتان را دریافت ننموده اید .

برای راهنمایی شما لازم است دانسته شود به چه علت دعاوی قبلی شما رد شده است.

آیا شما بابت ادعای خود به غیر از ادعا کردن دلیل دیگری ارائه داده اید؟
شاهدی یا دلیل دیگری؟
اگر دلیلی ارائه نداده اید طبیعی بوده است که دعوایتان رد شود
و اگر واقعا هیچ دلیلی برایتان نمانده است تنها راهتان قسم دادن طرف مقابلتان است

بایستی دلیل رد شدن دوباره دعوای خود را کامل در سوال بیان نمایید تا راهنمایی لازم انجام شود.