لطفا میزان حدودی دیه را بیان نمایید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۴ #33855850

سلام و خسته نباشید
میخواستم حدود دیه رو بدونم(دقیق نمیخوام)
نامه پزشک قانونی بدین صورت هست:
۱-پارگی متلاحمه سمت راست باسن(راست) که در سه لایه ترمیم شده
۲-پارگی سمحاق باسن( راست) که در سه لایه ترمیم شده
۳-ارش هزینه بیمارستان و جراحی ۲٪
دکتر جراح عمق پارگی ها رو یکیش زده ۲۰سانت،یکی دیگشم زده ۱۵سانت.ایا جائفه حساب میشه؟
ممنون میشم جواب بدین.

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلاح میکنم ۵ و نیم درصد دیه کامله

سلام و درود
جمعا ۹ درصد دیات مقدره و ارش جراحات شما میشود.

دوست عزیز ابتدا اجازه دهید این موارد به صورت دقیق در حکم دادگاه بیاید و دادگاه میزان دقیق هرکدام از دیه ها را مشخص کند سپس با میزان دقیق معین شده توسط دادگاه مجدد سوال بفرمایید تا محسابه برای شما انجام شود
زیرا این مواردی را که شما فرموده اید ابتدا تنها قاضی باید درصدش را مشخص کند تا ما برای شما میزان دقیق دیه را شرح دهیم