شرایط فرزند خواندگی از ایران برای اشخاص خارج از کشور چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۵۴ #33847494

با سلام
من و همسرم تمایل داریم فرزندی به سرپرستی بگیریم، خارج از کشور هستیم و همسرم خارجی هستن و مسلمان نیستن، بهایی هستن.
ازدواج ایرانی برای ما ثبت نشده، ازدواج بین المللی انجام دادیم.
میخواستم بدونم ما برای سرپرستی فرزند چه باید بکنیم.
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی فرزند خواندگی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
عزیزانی که خارج از کشور هستند می‌توانند به کنسولگری یا سفارت ایران در اون کشور مراجعه کنند و مراحل قانونی رو طی کنند

برای این منظور باید از طریق سفارتخانه یا کنسولگری ایران اقدام نمایید و مراحل و تشریفات قانونی این قضیه را طی نمایید

ایرانیان مقیم خارج از کشور می‌توانند تقاضای سرپرستی خود را از طریق سفارتخانه یا دفاتر حفاظت از منافع جمهوری اسلامی ایران به سازمان تقدیم نمایند. سفارتخانه‌ها و یا دفاتر یاد شده موظفند در اجرای این قانون، با سازمان همکاری نمایند و سازمان موظف است با حکم دادگاه صالح به درخواست متقاضی رسیدگی نماید. همچنین ـ اعتقاد به یکی از ادیان مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران الزامی است یعنی یهودی.زردشتی یا مسیحی پس بهاییت نمیتواند
چون رعایت اشتـراکات دینی مـیان سرپرسـت و افراد تحت سـرپرستی الزامی است. دادگاه صالح با رعایت مصلحت کودک و نوجوان غیرمسلمان، سرپرستی وی را به درخواست‌کنندگان مسلمان می‌سپارد.