دفاع در مقابل وکیل زوج که ادله محکمه پسند ندارد چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۴۴ #33822338

با سلام و عرض ادب سپاسگزارم از وقتی که برای پاسخ به سوالات میگذارید و همچنین سایت خوبتون
بنده زوجه(دوشیزه) هستم و چهار شکایت مهریه نفقه معوقه ترک انفاق و مسکن از همسرم ارائه دادم.
همسرم برای هر ۴ پرونده یک وکیل خانم استخدام کردند.
دیروز جلسه ی نفقه ی معوقه داشتیم رای بدوی ۳۵۰ هزار تومان بود ک وکیل همسرم اعتراض کرده بودند
در شورای حل اختلاف با حضور دو قاضی خانم، از بنده توضیحاتی خواستند و ارائه دادم ولی وکیل همسرم مداوم وسط صحبت من میپریدند و بقول معروف حرف های خاله زنکی میزدن ولی بنده به اظهاراتشون واکنشی نداشتم و خانم قاضی گفتند ک ما نفقه رو ۳۵۰ تعیین کردیم نظر موکل شما چیه؟ ک ایشون گفتند موکل من بیشتر ۲۰۰ نمیدن ولی خب با اظهارات و دفاعیات بنده و صحبت های خانم قاضی ایشون نتونستند کمتری دفاعی انجام بدن و همون ۳۵۰ قطعی شد. ایشون هیچ دفاعی از همسر بنده انجام ندادند حتی برای مثال نگفتند که موکل من شرلیط مالی خوبی نداره اگر میشه ی مقدار رقم رو کم کنید...فقط حرفای بی ربط و بی اساس میزدن که جو رو متشنج کنند و در اخر رای ب نفع بنده صادر شد. وقتی از اتاق قاضی بیرون اومدیم ایشون بدو بدو خودشونو ب بنده رسوندن و تهمت فحشا و بیماری ام اس به بنده زدند و تهدید کردن که شکایت میکنن و منتظر نامه پزشکی قانونی باشم منم گفتم قطعا منتظرم و به تبع بعدش اعاده حیثیت میکنم.
حالا با توجه به توضیحاتی ک خدمتتون ارائه دادم و عذر خواهی میکنم که طولانی شد بنده در جلسه اعسار مهریه چطور مقابل این خانم دفاع کنم؟ چون فقط قصدشون بهم ریختن روحیه بندست ک خداروشکر نتونستن کاری کنن
از نظر اطلاعات حقوقی هم فکر میکنم خیلی ضعیف باشن چون به قاضی نفقه گفتن که ما میخوایم الزام به تمکین بدیم و خانم قاضی داد زدند سرشون و گفتند خانم وکیل وقتی حرف از دوشیره بودن میاد وسط دهن وکیلو قاضی و قانون بسته ست! الزام به تمکین واسه دوشیزگی معنا نداره بعد بنده در ادامه ی صحبت های قاضی گفتم بله بنده حق حبس دارم و این خانم وکیل حتی نمیدونست حق حبس چیه‌...و خارج از دادگاه شروع به تهمت و افترا و تهدید کردند خواهش میکنم راهکاری پیش روم بذارید ممنونم بنده وکیل ندارم و کارای پروندمو خودم انجام دادم

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مقابل اعسار همسرتان چنانچه ایشان اموالی دارد می توانید به دادگاه معرفی کنید تا توقیف شود که در اینصورت اعسار ایشان رد خواهد شد ولیکن چنانچه اموالی ندارند باید میزان درآمد ماهیانه ایشان اثبات شود.
با توجه به اینکه درخواست طلاق از سمت شما و همسرتان داده نشده است مهریه به طور کامل به شما تعلق خواهد گرفت با توجه به اینکه شما باکره هستید حق حبس داشته و می توانید تا زمانی که مهریه را کامل دریافت دریافت نکرده اید تمکین نکنید و در اینصورت ناشزه نیز محسوب نخواهید شد.

باسلام خانم محترم در صورتیکه شما دوشیزه باشید و پزشکی قانونی تایید کند نصف مهریه به شما تعلق می گیرد. اگر از همسرتان تمکین کنید و خواستار ادامه زندگی باشید ناشزه محسوب نمی شوید. و اگر همسرتان خواهان ادامه زندگی با شما نباشد و دادخواست الزام به تمکین نداده باشد نفقه هم به شما تعلق می گیرد. در صورتیکه همسر شما مهریه تان را بپردازد حالا بصورت اقساط و غیره دیگر حق حبس ندارد.