اگر جلبش کنیم می بایست بدهی تا کنون خود را پرداخت نماید تا آزاد شود یا راه فرار دیگری برای آن وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۳ #33775194

با سلام
شخصی از سال ۹۵ تا کنون می بایست ۲ سکه پیش پرداخت و هر چهار ماه یک سکه پرداخت میکرده که حتی یک ریال هم نداده. نفقه و اجرت المثل و جهیزیه هم می بایست پرداخت میکرده که آن را هم حتی یک ریال نداده. الان اگر جلبش کنیم می بایست بدهی تا کنون خود را پرداخت نماید تا آزاد شود یا راه فرار دیگری برای آن وجود دارد؟ با توجه به اینکه نامبرده فراری بوده میتوان او را با قید سند یا چیزی ازاد کرد یا تا ندهد نرود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای پرداخت بدهی باید سریع عمل کند
در صورت درخواست اعسار ایشان را برسی می کنند تصمیم با مرجع قضایی می باشد

با سلام
اگر تمکن مالی داشته باشد بایستی پرداخت یا طبق نظر دادگاه وثیقه ای برای ضمانت گذاشته و آزاد گردد
و در صورت عدم تمکن مالی و اثبات اعسار فرد برای دادگاه ، میتواند دین شما را بصورت اقساطی پرداخت نماید

اگر درخواست اعسار بدهند و از طرف دادگاه پذیرفته شود، از حبس ازاد میشوند.

دادگاه با توجه به اوضاع احوال شخصیه در صورت درخواست اعسار ایشان را برسی میکند در خصوص غیبت ایشان جنبه کیفری دارد که تصمیم با همان مرجع قضایی می باشد