زوجه کجا باید درخواست کند که به پزشکی قانونی برود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۴ #33769712

خانمی درخواست مهریه و نفقه داده.
با اینکه اقساطش رو آقا پرداخت نکرده درخواست طلاق داده. به دروغ ادعای دوشیزه بودن خانم رو میکنه. حکم تمکین هم صادر شده در زمان عقد که خود خانم قبول خواسته کرده. الان در مرحله شورای حل اختلاف است.
زوجه کجا باید درخواست کند که به پزشکی قانونی بره؟ایا دادگاه هم جلسه میذاره؟
کتبا باید درخواست بده؟
به کجا؟
و اینکه تکلیف حق و حقوق زوج که تا الان پرداخت نکرده چی میشه؟
میشه اونا رو نده و طلاق بده؟
معوقات در اجرای احکام مشخص هست.
ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حقوق مالی ایشان قابل پیگیری است
جهت اثبات بکارت، نامه پزشکی قانونی کفایت میکند

سلام
زوج در هر صورت باید اقدام به پرداخت نفقه و مهریه نماید
در خصوص ادعای باکره بودن زوجه نیز اصل بر باکره نبودن است در این شرایط و خلاف انرا زوج باید ثابت کند

با سلام
متاسفانه سوال شما قدری گنگ مطرح شده است علی ایحال چنانچه زوج برای طلاق اقدام نماید مهریه طبق حکم صادره قبلی پرداخت خواهد شد و نفقه نیز به همان میزانی که در رای نفقه تعیین شده است تا پایان ۳ ماه و ۱۰ روز به زوجه تعلق خواهد و از طرفی در پرونده طلاق از طرف زوج اجرت المثل ایام زوجیت نیز محاسبه شده و به زوجه تعلق خواهد گرفت مضاف بر اینکه در صورت امضاء شرط تنصیف دارایی توسط زوج در صورت اقدام به جدایی از طرف ایشان اموالی که بعد از ازدواج به نام ایشان شده است چنانچه طلاق به دلیل سوءرفتار زوجه نباشد تا نصف اموال به زوجه خواهد رسید.
در خصوص ادعای زوج مبنی بر باکره بودن زوجه با توجه به ایشان مدعی این امر است در صورت صلاحدید قاضی زوجه به پزشک قانونی ارجاع داده می شود.

سلام. در همه این موارد که فرمودید .نفقه و مهریه به زن تعلق میگیرد. در مورد اینکه زن دوشیزه است ان کسی که مدعی است باید اثبات کند ، بنابراین در هر کجا که در دست رسیدگی است مدعی باید بگه که به پزشکی قانونی ارجاع بدن..اگر زوجه تمکین نکنه نفقه بهش تعلق نمیگیره،، ولی این نمیتونه مانع گرفتن نفقه های قبلی بشه.و میتونه همه رو از زوج مطالبه کنه