چگونه مهریه را ببخشم که امکان رجوع از آن باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۱۴ #33749266

سلام
شوهرم ازم میخواد برا ثابت کردن علاقم بهش مهریمو ببخشم. حالا من چطوری و در کجا مهریمو ببخشم که احیانا بعدا خواستم بتونم دوباره مهریمو بخوام؟
توی محضر ازدواج یا اسناد رسمی؟
چی بنویسم؟
ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مناسب تر می باشد که اقدام به چنین کاری ننمایید
اما در صورت تمایل برای این کار با مراجعه به دفتر اسناد رسمی مهریه خود را صرفا "بذل" نمایید همچنین می توانید این بذل مهریه را در خصوص دریافت حقوقی از همسرتان مانند حق طلاق، حق خروج از کشور یا مانند اینها بذل نمایید

سلام
اگر می خواهید امکان رجوع داشته باشید
بهتر است قید نمایید که مهریه خود را به ایشان هبه نموده اید و از درج عبارتی با این مفهوم که حق رجوع از هبه را نیز ساقط نموده اید، خودداری کنید
ضمنا به هیچ وجه اقدام به ابرا ذمه نکنید

سلام
اگر مهریه را به هر شکل بخشیدید امکان رجوع ندارید

سلام وقت بخیر
برای بخشش مهریه باید دفاتر اسناد رسمی مراجعه نمایید و صرفا مهریه را بذل نمایید و توجه داشته باشید کلمه ابراء قید نشود در جنین صورتی هرگز نمی توانید مهریه را دریافت کنید . یا می توانید مهریه را در قبال دریافت حق طلاق ببخشید.