آیا ممنوع الخروج هستم و اجرای احکام مرا جستجو می کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۰ #33697841

سلام خوب هستید شما
من در تاریخ ۲/۵/۹۵ در اثر ضرب و جرح غیر عمدی با رای دادگاه محکوم به پرداخت دیه و ۲ سال زندان شدم و توانستم با پرداخت دیه و جلب نظر شاکی در تاریخ ۲/۶/۹۵ تقاضای تجدید نظر کنم که چون در مهلت ۲۰ روزه قانونی نبود رای تجدید نظر به تایید رای دادگاه در سال ۹۸ صادر شد و به وکیل من ابلاغ گردید که مهلت اعتراض داشت ولی با لایحه مجدد دوباره رای اصلی تایید و قطعی شد و از اجرای احکام به من ابلاغیه حضور در ۱۰ روز دادند که نرفتم چون احتمال جلب و انتقال به زندان می دادم.
اکنون می خواستم بدانم آیا ممنوع الخروج هستم و اجرای احکام مرا جستجو می کند آیا ممکن است با مراجعه به مثلا بانک بر اساس کد ملی که رای کیفری دارم به نیروی انتظامی اعلام شوم و به چه شکل می توانم مشکل زندان را حل کنم ؟
ممنون از وقتی که خواهید گذاشت.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به عدم معرفی خود احتمال صدور حکم جلب برای شما وجود دارد ولی نه به این صورت که با مراجعه به ادارات و بانکها جلب شوید . دستور جلب در این موارد به کلانتری محل اعلام میشود تا با مراجعه به آدرس شما نسبت به جلب اقدام نمایند . برای اطلاع از ممنوع الخروجی خود میتوانید به سایت exitban.ssaa.ir مراجعه کرده و استعلام نمایید .