راهکار دیگه ای برای تشکیل پرونده بیمه وجود دارد تا بتوانم خودروی خود را سریعتر تعمیر نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۱ #33658499

با سلام، بنده در هفته جاری تصادف خسارتی داشتم که افسر پلیس کروکی غیر سازشی تنظیم و به شورای حل اختلاف ارجاع داد و مراحل تامین دلیل و اخذ نظریه کارشناس را طی نمودم. اکنون در حال مذاکره با مقصر در خصوص سازش هستم. به بیمه شخص ثالث برای تشکیل پرونده مراجعه نمودم اما اعلام می کنند که تا زمان نهایی شدن پرونده در شورا یا دادگاه نمی توانم پرونده تشکیل دهم که با توجه به اینکه ممکن است با مقصر به سازش نرسم و مبلغ خسارت بالاست ( حدود ۱۶۰ میلیون تومان )، ایا راهکار دیگه ای برای تشکیل پدونده بیمه وجود دارد تا بتوانم خودروی خود را سریعتر تعمیر نمایم؟چون اینجور که متوجه شدم فرایند صدور حکم دادگاه طولانی است با سپاس

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، شما فرمودین که برای تامین دلیل اقدام کرده اید، پس برای تعمیر ماشینتان مشکلی وجود ندارد و میتوانید با خیال راحت ماشینتان را تعمیر نمایید، عنایت بفرمایید که پوشش مالی بیمه طرف شما قطعا خسارت ۱۶۰میلیون تومان را پوشش نخواهد داد چون تعهد مالی بیمه نامه های شخص ثالث در حالت عادی بیشتر از بیست، سی میلیون تومان نیست، حتی اگر شرکت بیمه امروز بدون هیچ قید و شرطی تا سقف تعهدات مالی مقصر خسارت را به شما پرداخت کند، بیشتر از تعهد مالی مندرج در بیمه نامه به شما پرداخت نمیکند، پس برای اینکه خسارت کامل خود را از مقصر حادثه دریافت کنید باید منتظر صدور رای باشید.

سلام اگر درخواست کروکی غیرحضوری از پلیس نمایید امکان زودتر شدن روال هست