آیا میتونم به استناد این شرط قرارداد را فسخ و تخلیه ملکم را بخواهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۸ #33629401

درود
بنده یک مغازه به شخصی اجاره دادم الان سه ماه از موعد قرارداد گذشته اما از آنجایی که خودم به ملک استیجاری مذکور احتیاج پیدا کردم به مستاجر گفتم تخلیه کند اما مستاجر حاضر به تخلیه نیست.میخواستم بدونم اگر در قرارداد شرط کرده باشیم که هر یک از طرفین بخواهند زودتر از موعد قرارداد را فسخ کنند باید یک ماه قبل طرف مقابل را مطلع کنند و ... آیا میتونم به استناد این شرط قرارداد را فسخ و تخلیه ملکم را بخواهم. سپاسگزارم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بند مزبور در قرارداد صرفا نحوه اعمال فسخ را تعیین نموده است و برای فسخ قرارداد نیاز به دلیل دارید و عقد اجاره چون از عقود لازم می باشد نمیتوان به راحتی مدعی فسخ ان شد

سلام
عقد اجاره عقدی ست لازم و برای فسخ آن باید مدت مشخصی باشد و الا شرط باطل است

اگر توافق مذبور در قرارداد قید شده باشد از طریق ارسال اظهارنامه مراتب را اطلاع داده و با سپری شدن یکماه از ارسال اظهارنامه دادخواست تخلیه را تقدیم نمایید