آیا میتوانند بدون اطلاع و فرجه قبلی کارمند را اخراج کند با توجه به اینکه زمان قرارداد به پایان رسیده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۰ #33621225

من به مدت یکسال با شرکت معتبری در حال همکاری بودم بصورت دورکاری (بخاطر شیوع کرونا)
قرار داد ما یکساله بوده و حالا به پایان رسیده و ایشان هم دقیقا در همین موعد اعلام قطع همکاری کردند به این دلیل که کار شرکت کم شده است!
سوال بنده این است:
۲. در زمان تسویه حساب عیدی هم باید محاسبه شود؟ یا فقط حقوق معوقه + سنوات یکساله؟
۳. حقوق من بیشتر از حقوق پایه وزارت کار بوده، آیا سنوات و عیدی و حقوق معویه و.. باید بر طبق حقوق وزارت کار حساب شود یا بر اساس حقوق دریافتی؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب بله شما میتوانید این موضوع را با طرح شکایت در اداره کار محل پیگیری نمایید

طبق قرارداد منعقده هرآنچه توافق کردید به شما تعلق می گیره

درود بر شما، بله این موضوع اخراج نیست، عدم دعوت به همکاری مجدد می‌باشد، لکن تمام موارد مذکور به شما بایستی تعلق گیرد. مبنای محاسبه مطالبات نیز بستگی به قرارداد شما دارد،اما حداقل بر اساس مقادیر وزارت کار خواهد بود

بل عیدی تعلق میگیرد اگر قرارداد شما در طول یک سال شمسی باشد عیدی همان سال راخواهید گرفت ولی اگر در طول دو سال باشد مقداری در پایان سال اول و مقداری در پایان سوم دریافت خواهید کرد .
حقوق شما مثل حق سنوات و معوقات شما هم طبق قراردادتان باید بپردازند اگر قرارداد نداشته باشید و یا اصلا در آن ذکر نشده باشد طبق وزارت کار بررسی میشود

سلام
میتوانید تمامی مطالبات خود را مطابق با حقوق دریافتی از طریق اداره کار و طرح شکایت دریافت کنید

با درود
بله همه آنچه در سوال آمده است به شما به نسبت کارکرد تعلق میگیرد