چند نفر از کارکنان که همزمان با من بودن در شرکت گفتن ما برای شهادت دادن میایم، آیا با این شرایط من به حقوقم میرسم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۷ #33598249

از شرکتی کار جوشکاری لوله های کربن و استیل گرفتم. قراداد ما بین ما نوشته شد ولی هر بار که برای گرفتن یک نسخه از اون برای خودم شدم کاری بعدی بهم پیشنهاد دادن و همین صورت ۳ پروژه جوشکاری و دمونتاژ استیل و کربن انجام دادم. در این مدت که کار تمام شد چه برای پول میرفتم یا تماس میگرفتم میگفتن پول نگرفتیم و پبشنهاد کار جدید میدادن و کاری که همش وعده برای خریدن زمان بود در واقع. الان دقیقا ۲۰ ماه گذشته و هر کسی هم که بعنوان ربش سفید اوردم با بهانه هایی و وعده قول دادن که پول بدن و ندادن کل طلب من ۶۷ میلیون بود. که شرکت گفتن که مادر مجموع ۳۵میلیون میدیم که حتی گفتم بدن ولی روزی هم که برای این رفتم چک ۲۷ میلیون بهم داد ولی جلوی من کاغذی گذاشت نوشته بود داخلش ۵۷ میلیون و کلیه حق حقوقم گرفتم ۉ من امضا نکردم و الان از طریق دادگستری شکایت کردم برای اصل پولم لذا قرار داد پبش من نیست و ندادن. ولی. چند نفر از کارکنان که همزمان با من بودن در شرکت گفتن ما برای شهادت دادن میایم ایا. با این شرایط من به حق حقوقم میرسم؟!

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما با اقامه دعوا بر علیه شرکت مذکور جهت مطالبه حقوق خویش اقدام نمایید و در صورت داشتن مدارک مورد نیاز و نیز با تنظیم استشهادیه محلی ( مخصوصا همکاران) در دادگاه از خود دفاع نمایید و با شهادت شهود شما به حق خود خواهید رسید .