شکایت کیفری درباره توهین و ناسزا کجا باید مطرح شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۵ #33562795

شکایتی کیفری از کسی که دائم درحال توهین به من و خانواده ام است بوده من در تهران و فرد در مشهد ساکن است دادگاه اول در تهران بوده ولی در دادگاه اول بیان شده اگر بنا بر رسیدگی بیشتر از این حلسه و ادامه دار باشه باید به دادگاه مشهد رفت و آمد کنید؟ آیا این درست است؟ یا باید در تهران رسیدگی شود؟؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در این نوع دعاوی دادگاه صلاحیت دار دادگاه محل سکونت مشتکی عنه میباشد