با استفاده از خط شناسی و شهود اثبات جرم بشه شکایات ایشون با توجه به اینکه لیست سیاهه جهیزیه اصلا نبوده باطل میشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۹۵ #33526275

سلام همسر بنده لیست مهرنامه شب مهربر مهر برون رو که صفحه بعدش امضا شاهدین بوده را به جای سند جهیزیه تو دادگاه ارائه داده مهریه من عندالاستطاعه بود شب مهریه برون کرده عندالمطالبه و سرویس چوب رو زیرش نوشته و لیست جهیزیه رو صفحات بعد ضمیمه کرده صفحه آخر هم امضا شهود مهر برون رو شهود کرده و تو دادگاه و کلانتری ارائه داده بعد شکایت خیانت در امانت کرده و تخریب و تقریبا نصف لیست سیاهه برای من هست به استناد فاکتور. امین جهیزیه هم درخواست ۵۰۰ سکه و سرویس چوب را به عنوان لیست سیاهه کرده ... الان مجازات ایشون چی هست؟

مشاوره حقوقی جعل
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورتی که بتوانید ادعای خودتان را اثبات نمایید زوجه به مجازات جعل واستفاده ازسند مجعول حبس خواهد شد و لیست سیاهه جعل شده از عداد دلایل پرونده حقوقی هم کنار گذاشته می شود.

میتوانید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول مطرح کنید و با استفاده از آن به آرای دعاوی خانواده نیز اعتراض کنید

۱-در صورتی که توسط کارشناس ثابت شود ایشان مرتکب جرم جعل شده اند به مجازات حبس محکوم میشوند
۲-نوع مهریه در سند نکاحیه نوشته میشود ،بنابراین اگر در سند ازدواج شما نوع مهریه عندالاستطاعه ذکر شده باشد ملاک همان است

در صورت اثبات الحاق به سند ، موضوع جرم بوده و مجازات جعل و سوءاستفاده از سند مجعول در پی خواهد داشت

به کارشناسی ارجاع می شود
در صورت اثبات جرم ارتکابی جعل و استفاده از سند مجعول است.

با توجه به توضیحات شما همسرتان مرتکب جرم جعل و استفاده از سند مجعول شده است و کارشناس می تواند آن را تشخیص دهد در صورت اثبات مجازات حبس در انتظار ایشان خواهد بود

جعلی که توضیح دادید از نوع جعل مادی هست و به راحتی هم قابل تشخیص لیکن اگر مهریه تعیین شده قاعدتا بعدش که عقد کردید تو سند نکاح ذکرشده که میزان و نوع مهریه چی هست و با توجه به اینکه سند رسمی هست دیگه لیست مهربرون ملاک عمل نیست ولی در کل اثبات جعل باعث میشه مال یا وجهی که در سند مجعول ذکر شده وجاهتش را برای مطالبه از دست بدهد