نحوه انتقال سند ملک به نام فردی که در ایران نیست

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۰۴ #33502317

با سلام، عرض ادب و احترام، ما می‌خواهیم ملکی خریداری کنیم که سندش را بزنیم به نام مادرم با توجه به اینکه ملک نوساز است و تقریبا چند ماهی طول می‌کشد که انتقال سند انجام شود چون در حال حاضر سند آماده نیست. مادرم تا چند روز آینده قصد ترک ایران به مدت ۱ سال را دارند که نمی‌توانند در این یک سال به ایران برگردند، تکلیف چیست؟ آیا در نبود مادرم امکان انتقال سند به نام مادرم هست یا خیر؟ لطفا اگر راهی است که بشود سند در آینده به نام مادرم ثبت بشه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چه کاری باید انجام دهیم؟
با تشکر.

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله میتوانید با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی وکالت نامه اداری تنظیم کنید تا در غیاب مادر به امور سند بپردازید.

با سلام
به دفتر اسناد رسمی مراجعه و وکالتنامه ای در این رابطه تنظیم شود.

بله با اخذ وکالت از ایشان میتوانید شخصا یا توسط ثالث مراحل اخذ سند را طی نمایید.

مادرتان یک وکالت کاری به شخص معتمدی اعطا تا در غیابش کارهای اداری‌اش را انجام دهد

با سلام،در این خصوص باید وکالتنامه ای در دفترخانه تنظیم نمایید

با سلام شما می‌توانید نسبت به ملک مبایعه نامه با مادر خود تنظیم کنید و سپس از جانب مادرتان وکالت‌نامه‌ای نسبت به همان ملک جهت انتقال سند مالکیت در حق ایشان دریافت کنید.

با سلام
با مراجعه به دفتر اسناد رسمی وکالت نامه کاری تنظیم کنید.