آیا با این اوصاف امکان آزادی مشروط وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۰ #33455018

سلام
شخصی ۸ ماه حبس تعزیری قطعی به جرم سرقت مقرون به آزار که اجرا نشده است و مجدد بعد آن ۳ ماه حبس تعلیقی اخلال در نظم دادگاه امروز صادر شده است.
آیا این تعلیق لغو میشود؟
آیا برای ۸ ماه حبس با این اوصاف میتوان آزادی مشروط گرفت؟

مشاوره حقوقی سرقت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حبس تعلیقی با ارتکاب جرم لغو و اجرا می شود

سام
صرفا مجازات هشت ماهه اجرا می شود که پس از گذشت یک سوم آن می توانید تقاضای تعلیق مجازات را نمایید

حبس تعلیقی اجرا می شود اما می تواند بعد از گذشت یک سوم محکومیت از آزادی مشروط استفاده کند

بعد از گذراندن یک سوم حبس میتوان تقاضای آزادی مشروط نمود

خیر ۸ ماه تعلیقی تعزیری میشود و باید حبس برود

برای ۸ ماه محکومیت حبس در صورتی که بار اول باشد، پس از تحمل یک سوم مدت مجازات به پیشنهاد دادستان یا قاضی اجرای احکام مشروط به وجود کلیه شرایط اعطای آزادی مشروط و حسن خلق و رفتار در طول مدت تحمل حبس و پیش بینی عدم تکرار جرم در آینده و جبران ضرر شاکی خصوصی یا قرار جبران میتوان آزادی مشروط گرفت.

سلام در صورتیکه هیچکدام اجرا نشده باشند طبق ماده ۱۳۴قانون مجازات اسلامی فقط مجازات اشد اجرا خواهد شد یعنی ۸ماه و باگذراندن یک سوم از ان می تواند از ازادی مشروط استفاده کند