گرفتن سند تک برگ چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۰ #33445771

سلام خونه ما که ۵۰ ساله به اسم پدرم بوده البته توی سند سوم نفری بوده که خریداری کرده سال ۹۳ وکالتی به اسم من و برادرم کرد سند منگوله دار بود بعد جهت گرفتن سند تک برگ رفتیم پشت خونمون مدرسه هستش و یه خونه دیگه جی پی اس زدن دیدن که مدرسه ۶۰ سانت از ما برده ما هم یک متر و هفت سانت از مدرسه ولی بعد فهمیدن که ما از زمین مدرسه نبردیم قبلنا این زمینا باغ بوده و جوی آب از بینشون رد میشده و صاحب اصلی زمین هم حق آب داشته هم طبق تقسیم نامه موجود در دفتر ثبت اسناد و نوشته سند جز و سهم اختصاصی مالک بوده ثبت اسناد ما رو به شهرداری فرستاد و شهرداری هم به املاک شهرداری و مدیریت حقوقی شهرداری هم نظرش بر اینه که ما باید پول زمینی که در اشتباه ساخت بدلیل نبودن امکانات مهندسی در اون زمان و ذوزنقه بودن زمین بوجود اومده باید به قیمت روز به شهرداری بپردازیم تا بلامانع برامون صادر کنه الان اینجا قیمت روز زمین ۱۰ میلیون هستش و مساحتی که ما داخل جوی آب پشت خونه رفتیم که متروکه بوده و مدرسه و خانه پشتی هم چسبیده به خونه ما هستش و اونا هم یه مقداری از اون جوی بردن به مساحت ۳متر یعنی سی میلیون باید پرداخت کنیم که بلامانع رو بگیریم مام خیلی وضع پولی بدی داریم آیا باری ما چاره ای هست یا نه

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر...اول اینکه باید وکلات از رو سند برا داشته بشه اگر میخواستی ب اسم خودتون بزنین ب ثبت اسناد مراجعه کنید خب وجی پی آر اسی ک در دست دارین بگین میخوام یک سند تک برگ براتون بدن البته بگم مراحل قانونی داره باید طی بشه شهرداری اینا و بعدش اینکه شما باید۳۰ م رو بدین ک ندارین باید با فروشنده حرف بزنین اگر شرایط شمارو رو قبول کرد ک شما اقساطی در ماه بدین یا ۶ ماهی یا یکسالی واما شرایط شما رو قبول نکرد باید چشم از اونجا بپوشونید...