تکلیف سهم‌الارث فرزندی که نامش در شناسنامه متوفی نیست

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۸ #33433736

پدربزرگ بنده سال ۱۳۶۱ فوت شده. ایشون دو دختر و دو پسر داشتن که هر چهار نفر فوت شده‌اند ولی نام یکی از پسرهاشون در شناسنامه پدربزرگم نیست. الان نوه‌ها می‌خوان ارثیه پدربزرگم رو تقسیم کنند. آیا به این پسر که اسمش در شناسنامه نیست ارثیه تعلق می‌گیره که سهمش به بچه‌هاش برسه یا ارث تعلق نمی‌گیره؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود و احترام
دوست عزیز سهم الارث به ایشان تعلق میگیرد البته میتوانید قبل از انحصار وراثت نیز به سازمان ثبت احوال مراجعه نمایید تا شناسنامه ایشان را تصحیح نمایند گر چه نام فرزند به جز شناسنامه پدر در شناسنامه مادر نیز درج می‌گردد که خود آن نیز قابل تطبیق با شناسنامه متوفی میباشد که صحت موضوع را اثبات مینماید.

بله البته باید در گواهی انحصار وراثت این اسم قرار بگیرد

با سلام
بله در گواهی حصر وراثت نام ایشان نیز درج و به فرزندانش ارث تعلق خواهد گرفت.

اگر در گواهی حصر وراثت قید گردد سهم الارث تعلق میگیرد.

سلام بله تعلق می گیرد چون حتما در گواهی حصر وراثت قید شده است

باسلام ارث تعلق می گیرد ولیکن با توجه باینکه نوه ها نامی از پدرشان در شناسنامه پدر بزرگ نیست باید با سایر ورثه که نامشان در شناسنامه مندرج است توافقشان جلب شود که نصیب پدرشان بین بچه ها تقسیم شود چنانچه تراضی نشد از طریق مراجع قضایی باید اقدام لازم بعمل آید.