آیا میتوان بدون داشتن شاهد از خشونت ضرب و شتم پدر شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۴ #33422664

پدرم منو مورد ضرب و شتم قرار داده و الآن از بعضی قسمت‌های بدنم دچار مشکل شدم که بنظر به مرور زمان بهبود پیدا نکرده.
چطور میتونم براین اساس شکایت کنم؟
و البته شاهدی ندارم که بخواد شهادت بده اون این کارو کرده. از مراحل پیگیری اطلاعی ندارم.
لطفا راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
با مراجعه به کلانتری و طرح شکایت نامه برای پزشکی قانونی بگیرید موارد بررسی می شود و با شهادت شهود یا اقرار پدرتان قابل رسیدگی است.

با سلام
می تونی شکایت کنی و پزشکی قانونی بررسی می کنه که اگه با اقرار پدر یا شهادت شهود هم داشته باشی اثبات میشه

سلام
اکنون اثبات این امر کمی مشکل است مگراینکه مراتب مورد اقرار پدرتان قرار گیرد