شرایط مصالحه در جلسه بدوی دادگاه چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۳۱۵ #33404306

سلام
بنده امروز جلسه تقسیط مهریه م بود.به حرف قاضی و وکیل همسرم چون من آگاهی زیادی نسبت به موضوع نداشتم.قاضی گفت مهریه میخوای چیکار برو سر زندگیت.منم گفتم مهرمو میخوام در هرصورت اما به ایشان از من ۴ماه فرصت جبران اشتباهات و سازش دادن و گفتن مصالحه اس.و قبل از امضا از قاضی خواستم که به موضوع مهریه م رسیدگی بشه اما ایشان گفتم این همه وایسادی ۴ ما هم روش و امضا کردم.
اجازه ندادن من حکم رو بخونم، یادآوری کنم که من عقد هستم و تمکین به نفع من حکم قطعی خورده و حق حبس داده شده.خیلی میترسم کار غیر قابل جبرانی کرده باشم و نتونم دیگه حقمو بگیرم.

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بهتر است با یک وکیل مشورت نمایید

برای جلوگیری از تضییع حقتان به این موضوع توجه داشته باشید که در صورتی که با رضایت شما دخول صورت گیرید دیگر حق حبس شما از بین رفت و هرچند می توانید بازهم بابت مهریه دادخواست بدهید اما دیگر مکلف به تمکین خواهید بود
لذا توصیه می شود تازمانی که مهریه خود را نگرفته اید و یا حق طلاق را نگرفته اید اقدام به بازگشت نکیند این هادر شرایطی است که از همسرتان اعتماد کافی ندارید
والا اگر مشکلی با ایشان ندارید و زندگی اتان را دوست دارید بهتر است با مراجعه به مشاوره خانواده و از طرق غیر حقوقی مشکلاتتان راحل کنید

هر چند موضوع را دقیق مشخص ننموده اید ولی به احتمال قوی شما اقدام به استرداد دادخواست نموده اید و چنانچه این کار را کرده باشید بایدبرای مطالبه مهریه مجددا دادخواست دهید و مسقط مهریه شما نخواهد بود