تغییر مدیر ساختمان با حکم دادگاه ممکن است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۱۷ #33403618

سلام وقت بخیر
ببخشید در یک ساختمان ۱۸ واحدی که دارای دو بلوک است و دو مدیر دارد و از این ساختمان فقط ۵ تا مالک در ساختمان حضور دارند مدیر ساختمان یکی از این بلوک ها در حال سو استفاده است، و مستاجرین در غیاب مدیر نسبت به کارهایی که ایشان انجام میدهند اعتراض میکنند اما چون مستاجر هستند به قول معروف زیاد دل نمیسوزنن و دخالتی نمیکنند،
کارهایی که مدیر انجام میده:
نظافت ساختمان که قرار بوده سه بار انجام بشه یکبار بیشتر انجام نمیده و شخص خودش انجام میده،
۲- مطمنم ساختمان بیمه اتش سوزی نداره
۳- هیچ واحدی بالکن نداره واسه خودش بالکن اختصاصی زده
۴- کلید پشت بام رو خودش و به واحد دیگه دارن که میگه نیاز بود از ما بگیرید
۵-توی مشاعات دخالت میکنه من خودم پارکینگ اختصاصی دارم میگه چون پارکینگ دارین نباید از مشاعات مثل حیاط استفاده کنی حتی واسه چند لحظه
۶-تردد اهالی رو زیر نظر داره و دوربین مداربسته کار گذاشته که فقط خودش دسترسی داره و به همه میگه خرابه
۷- در ساختمون رو خودش دل بخواهی رنگ کرده به عبارتی تیکه تیکه رنگ کردنه و طلب پولم میکنه،
با توجه به اینکه ما دسترسی به مالکین نداریم و جلسه تشکیل بدیم و مستاجرین اهمیتی به موضوع نمیدن چطور میشه با استفاده از قانون اقدام به تغییر ‌مدیر کرد؟
سپاس بیکران

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اول از همه مطابق فرض مسئله تصور بنده این است که شما احدی از مالکین هستید و تعداد واحد های مجتمع مسکونی با بیان اینکه دارای دو بلوک مجزا هستید قطعا زیاد است بنابراین مدیریت ساختمان بایست هیات مدیره باشد نه مدیر به صورت انفرادی.ثانیا این هیات مدیره توسط مجمع ساکنان با رای مالکین برای یک تا دوسال انتخاب میشود بنابراین در رای گیری مستاجرین دارای حق رای نیستند و صرفا می توانند نظرات پیشنهادی بدهند البته مواردی بوده که مستاجری که مالکان به او اعتماد داشته اند به عنوان مدیر انتخاب شده . شما اگر هم مستاجرین را راضی هم بفرمایید باز هم حضور آنان تاثیری در فرض مسئله نمی کند اگر تنها مالک ناراضی هستید و به دیگر مالکین دسترسی ندارید می توانید با ارسال اظهارنامه به مدیر کنونی از طریق مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک ؛ نارضایتی خود را اعلام کنید و تقاضای دعوت به نشست برای تعیین مدیر یا هیات مدیره بنمایید.اگر ترتیب اثر داده نشد با استناد به اظهارنامه و مدارک مالکیت خود می توانید از او به سبب عدم انجام تعهدات در دادگاه طرح دعوی کنید.ضمنا در مورد بیمه هم به صورت انفرادی فقط برای واحد خودتان برای بیمه آتش سوزی اقدام کنید.در خصوص کلید پشت بام هم رویه معمول در اکثر ساختمانها در دست یک نفر (عمدتا مدیر یا سرایدار) است این امر به نفع شما است برای حفاظت از امنیت و موارد دیگر اگر حادثه ای مانند سرقت یا ... اتفاق بیفتد مدیر مسئول جبران خسارت ها است.ولی در هر زمان که شما بخواهید به پشت بام بروید او نمی تواند با شما همکاری نکند.این کار باعث ممانعت از حق در استفاده از مشاعات ساختمان است.موفق وپایدار باشید