آیا با نشان دادن دادخواست کیفری خیانت در امانت اینجانب که از سازنده انجام داده ام میتوان کاری کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۲ #33396421

با سلام و احترام
اینجانب ملکی را پیش خرید کردم و با توجه به عدم ایفاء تعهدات توسط سازنده و درخواست پرداخت خسارات طبق قرارداد توسط اینجانب و رای داور به نفع اینجانب و ارسال رای به دادگاه، متاسفانه سازنده چکی را که به عنوان امانت نزد ایشان بود را بلامحل و به دادگاه ارجاع داده و متاسفان هدر دادگاه پرونده چک اینجانب در مرحله صدور اجرایه می باشد(در محتوی چک به امنت بودن اشاره نشده). در حالیکه در قرارداد اینجانب این چک به صراحتا اعلام شده امانت نزد عامل و در صورت تحقق امر قابل وصول می باشد لذا راهکار اینجانب قبل از صدور اجراییه توسط دادگاه چه می باشد چه راهکاری جهت قبل از صدور اجرایه می باشد.و در صورت صدور اجرایه چه راهکاری می باشد.

با تشکر فراوان از وکلای عزیز

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
صرف ارائه شکواییه کافی نیست و خیانت در امانت باید در دادگاه ثابت گردد تا در پرونده چک قابل استناد باشد.

با درود خیر شما باید بتوانید خیانت در امانت را اثبات نمایید، صرف ادعا مثبت ادعا نیست، زیرا چک سند تجاری است و دارای وصف تجریدی و تنجیزی است.

صرف شکایت بابت خیانت در امانت نمیتواند موجب توقف اجرای حکم قطعی شود . اگر حکم کیفری قطعی در این زمینه صادر شود میتواند موجبات اعاده دادرسی را فراهم آورد .

در صورتی که چک امانی بوده و شما به تعهدات قراردادی عمل نمودید ایشان نمی توانسته چک را اقدام کند لاکن در این صورت میتوانید له جرم خیانت در امانت شکایت کنید

تحقق چه امری؟ چنانچه واقعا ماهیت چک امانی به امانت گذاردن باشد باید هرگاه امانت‌گذارنده اراده کرد، بتواند امانت خود را مسترد دارد چرا که او مالک چک است و به محض درخواست رد چک، ید امانی امین ساقط می‌شود. بایدمفادقراردادمطالعه شود.علی ای حال اگربه فرض حق باشماباشد.وطرف قراردادباسواستفاده مبلغ چک رااخذ کند.شمامی توانید به عنوان استیفاناروا علیه ایشان اقامه دعواکنیدباارایه مستندات مبلغ پرداختی راازایشان مطالبه کنید