برای فروش آن بهترین گزینه چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۷ #33325571

سلام.با عرض احترام پدر بنده ۱ مغازه حدود ۱۶ سال پیش قولنامه ای خریده الان از خانه قولنامه را دزدیده اند

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه قولنامه مذکور توسط پدر شما بعنوان خریدار و حداقل باحضوردونفر بعنوان شاهد وحضورفروشنده نوشته شده است شما باید ضمن یک استشهادیه امضای شاهدان آن معامله راا دال بر انجام معامله گرفته اقدام بعدی شما آن است که به موجب همین استشهادیه بر علیه فروشنده آن ملک دعوی الزام به انتقال سند بر علیه فروشنده در دادگاه مطرح نمود.

دادگاه بعد از اخذ شهادت شهود احراز صحت معامله، فروشنده را با صدور حکم مقتضی ملزم به انتقال ملک مذکور با حضور در دفتر خانه مذکور می نماید

با تقدیم دادخواست تامین دلیل و تحقیق و معاینه محلی عضو مجری قرار در محل حاضر و وضعیت موجود را صورت جلسه می نماید که در آن نحوه خرید و متصرف فعلی گزارش میشود این صورتجلسه به انضمام استشهادیه میتواند دلیل مالکیت باشه که نسبت به فروش آن اقدام نمایید .