با بی تفاوتی و کتک زدن و آزار و اذیت نسبت به فرزند، چگونه برخورد قانونی شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۶ #33311807

سلام من پسر ۲۲ ساله هستم از ۱۳ سالگی کار میکنم تو چند تا کار هم استاد کارم ولی هیچ حمایتی از پدرم نمیبینم کار هایی هم که من بلدم نیازمند سرمایه هست ولی نمیتونم سرمایه جمع کنم چون تو این سن هم هر دو سه ماه منو کتک میزنه و از خونه بیرون میکنه منم اون پولی که جمع کردم مجبور میشم خرج کنم اون وقت هایی هم که خونه هستم فقط غر میزنه حتی حموم هم نمیزاره برم میگه آب و هدر میدی من میخوابم صدای آبگرمکن تو سرم میافته و فلان جوری شده که همه آشنا ها و همسایه ها فکر میکنن کار خلافی کردم که پدرم منو از خونه بیرون میکنه و کتک میزنه من آخرین فرزندشم ولی از زن دومش تنها فرزندم ۲ تا خواهر دارم و ۳ تا برادر از لحاظ دارایی هم معمولیه میتونه ۵۰ یا ۱۰۰ میلیون بهم سرمایه بده کاری شروع کنم ولی به اون یکی بچه هاش میده به من نه

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بهتر است موضوع را ریش سفیدانه به کمک اقوام حل نمایید

ب بزرگتر فامیل مراجعه کنید یا ب شورای حل اختلاف محل. این وضعیت باید در نقطه ای اتمام داشته باشد . اگر برطرف نشد طرع دعوی کنید در دادسرا و قانون حمایت از خانواده شمارا راهنمایی خواهد کرد