چگونه علیه شخص نا معلوم اقامه دعوا کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۹ #33286057

سلام
وقت بخیر حقوقدانان گرامی
بنده سال ۷۶ دو واحد اپارتمان از یک بلوک ۴۰ واحدی را توسط سند عادی پیش خرید کردم فروشنده کلاهبرداری کرده و اقدام به فروش چند باره هر واحد کرد و رفت المان سند زمین بلوک را نیز رهن بانک قرارداده بود برای اخذ وام و سند کل ساختمان همچنان رهن بانک هست و چند میلیارد بدهی معوقه به انضمام خسارت تاخیر تادیه داره ساختمان نیمه کاره رها شده و هر واحدی جداگانه علیه پیش فروشنده اقامه دعوا کردند و به دلیل متواری بودن پیش فروشنده بی نتیجه مانده الان نمیدونم من خریدار اول واحد هستم یا خریدار دوم یا سوم همه ی معاملات واحد ها هم با سند عادی صورت گرفته و مشخص نیست هر واحد به چه کسانی فروخته شده من باید علیه چه شخص یا اشخاصی اقامه دعوا کنم تا قرارداد نفر دوم و سوم الخ را باطل کنم وقتی اطلاعی از خریداران ندارم و ضمن اینکه سند ساختمان در رهن بانکه و اینکه عنوان خواسته ی من در دادخواست چه باید باشد؟ سپاس

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید به کسی که ملک را بشما فروخته اعلام شکایت کنید درصورت عدم اطلاع از اقامتگاه وی مجهوالمکان اعلام ویا آدرسی که در قولنامه اعلام کرده اشاره کنید

درود
علیه کسی که ملک را از او خریده اید و ایادی ماقبل وی.

درود بر شما، در این موارد بایستی به طرفیت فروشنده و ایادی ماقبل ایشان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی از طریق دفاتر الکترونیک قضایی طرح نمایید، ممکن است به دلیل عدم شناسایی ایادی ماقبل از طریق نشر آگهی اطلاع رسانی شود.

دادخواست ایفای تعهد و الزام به تنظیم سند را علیه فروشنده و ایادی ماقبل از فروشنده مطرح کنید

شما باید طبق قولنامه چندایادی وجوددارد دادخواست به طرفیت آنها بدهید

سلام
شما باید به طرفیت فروشنده و ایادی ماقبل (اگر فروشنده مالک رسمی نبوده باشد) طرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی و تکمیل و تحویل ملک را نموده و نشانی مندرج در قرارداد را به عنوان آدرس طرف ذکر کنید. در اثنای رسیدگی یا پس از آن اگر کسی مدعی خریداری واحد مورد نظر قبل از شما باشد، ادعای خود را مطرح مس نماید و مطلع خواهید شد.

سلام
شما باید علیه کسی که به شما فروخته اقامه دعوی کنید اگر مکان او را نمی دانید مجهول المکان اعلام کنید.