شاهد هارو بردم پیش قاضی اما قاضی ازشون شهادت نگرفت و حکم به ترک تعقیب داده، چه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۰ #33276856

سلام خسته نباشید ببخشید یه سوال داشتم خانم بنده شکایت ترک انفاق ارائه داده اند و استناد کردند به حکم اولیه ی تمکین که بنده محکوم شدم اما در تجدید نظر تمکین حکم به نفع بنده صادر شد در جلسه ی ترک انفاق حضور پیدا کردم خانمم مدعی شد که حاظر به بازگشت به منزل هستند قاضی دستور دادند همراه دو شاهد برم دنبالشون اما وقتی که مراجعه کردیم در خونه رو وا نکردند شاهد هارو بردم پیش قاضی اما قاضی ازشون شهادت نگرفت و حکم به ترک تعقیب بنده به مدت یکسال دادند و گفتند که از طرف خانم تون خواسته شده این حکم.میخوام بدونم این کار چه مزیتی برای خانمم داره و چه ضرری اگه هست به من می‌رسونه.پیشاپیش ممنون از توجهتون

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
با توجه به درخواست شاکی مبنی بر صدور قرارترک تعقیب قاضی استماع شهود رالازم ندانسته است.پرونده فعلا بایگانی می باشد و تا یک سال شاکی می توانند مجدد پرونده را دنبال کند

با سلام
بنا به فرمایش شما ، همسرتان تقاضای ترک تعقیب کیفری نموده و تا یکسال فرصت دارد در صورت تمایل دوباره اقدام به پیگیری موضوع نماید

با توجه به گذشت خانم قاضی اقدام به صدور قرار ترک تعقیب نموده و نیاز ندیده که شهادت شهود استماع شود

باتوجه به اینکه از محتویات پرونده قاضی آگاهی کامل دارد اظهار نظر بدون مطالعه پرونده شما اظهار نظر شاید گمراه کننده باشد بهرحال همسر شما بعنوان شاکی از این حق خود استفاده کرده و کاملا قانونی است سعی کن در این مدت خلاف قانون رفتار نکنی تا در آینده پشیمانی ببار بیاره تمرگز خود را به راضی کردن همسرت کن که آشتی کنید
موفق باشید

ماده ۷۹ قانون ایین دادرسی کیفری
در جرائم قابل گذشت، شاکی می‌تواند تا قبل از صدور کیفرخواست درخواست ترک تعقیب کند. در این صورت، دادستان قرار ترک تعقیب صادر می‌کند. شاکی می‌تواند تعقیب مجدد متهم را فقط برای یک‌بار تا یک‌سال از تاریخ صدور قرار ترک تعقیب درخواست کند.
_____________

سلام
برابر قانون شاکی خصوصی می تواند تقاضای ترک تعقیب نماید که در این صورت رسیدگی به پرونده برای مدت یک سال متوقف شده و در صورتی که ظرف یک سال شاکی تعقیب را ادامه ندهد، بطور کامل پرونده بسته خواهد شد. بنابراین همسرتان از یک حق قانونی استفاده نموده که ضرری برای شما ندارد. ممکن است این رویکرد آشتی جویانه بوده و یا این که شاید ایشان شکایت خود را از لحاظ امکان اثبات و ادله در وضعیت ضعیفی ارزیابی نموده و لذا چنین تصمیمی گرفته باشد.

با توجه به اینکه جزئیات پرونده شما مهم است ضرری به شما نمی رساند ولی باید دید همسرتان چه سیاستی را دنبال می‌کند از نظر حقوقی ضرری از این باب نیست